Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Bedrijven

Voor bedrijven die ons financieel willen steunen bij het realiseren van de SBH Loods hebben we de volgende mogelijkheden:

  • Schenking in geld. Ook daarbij is er een verhoging van de fiscale aftrekbaarheid voor de belastingen. 

    Giften aan algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) en steunstichtingen SBBI mag u van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. U moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen.

    Gift aan culturele ANBI
    Doet u een gift aan een ANBI die is aangemerkt als culturele instelling? Dan mag u de aftrek van de winst verhogen met 50%. De verhoging is echter maximaal € 2.500. Dit is enkel van toepassing bij een BV of NV. Voor een eenmanszaak of VoF gelden de regels voor een privé persoon.

  • Aankoop m2 grond zoals ook bij de privé personen van toepassing is. Echter zal de prijs worden verhoogd met 21% BTW. Deze BTW is weer aftrekbaar voor de onderneming.

  • Gift in natura. Materialen die we nodig hebben. Dat is maatwerk. Maar zal een en ander vermelden wat we zoal nodig hebben en wat dat kost.

ANBI heeft een eenvoudige rekenmodule beschikbaar waarmee u kunt berekenen wat een gift aan de Stichting Behoud Hoogaars u netto kost.


Steun de bouw van de SBH Loods

De Stichting Behoud Hoogaars is voor haar bestaan en activiteiten afhankelijk van de vrijgevigheid van sponsoren. Voor de bouw van de SBH Loods heeft de stichting dringend behoefte aan sponsoring. Voorzieningen zoals toiletunits, rekken voor houtopslag, afzuigsystemen voor de houtbewerkingsmachines, planken en een verfkast moeten allemaal gekocht worden, evenals reguliere meubels.

Ik ben een privé personen en wil jullie steunen.

Wij zijn een bedrijf en willen jullie steunen.

Doneren met belastingvoordeel