Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Programma Van Loon Hardzeildag(en) 2019

Donderdag 18 juli Verzamelen in Zierikzee, in de namiddag Aanmeren (overleg havenmeester) richting brug Mosselmaaltijd aan de haven bij Café “de Gekroonde Suikerbiet” Nieuwe Haven 141, aanvang 18.30 uur, kosten € 14,00 p.p. , c.q. een andere warme maaltijd.
Vrijdag 19 juli Palaver in café “de Gekroonde Suikerbiet”, met koffie 08.30 uur. Aansluitend de start van de aanbrengtocht naar Veere. Aankomst te Veere, afmeren aan de buitensteiger (alléén voor schepen die ingeschreven hebben voor “H.W.van Loon”). b.b.q. buffet: aanvang plm. 19.00 u, prijs € 20,00,= Prijsuitreiking van die dag op de Oosterschelde: wedstrijd geschatte aankomsttijd varen en wedstrijd voor gemeten schepen.
Zaterdag 20 juli Palaver met koffie en bolus om 09.15 uur, bij de SBH-tent en aansluitend de start van de H.W.van Loon Hardzeildag op de rede van Veere. Finish in de loop van de middag, met de prijsuitreiking omstreeks 18.00 uur in/bij de tent.

Bij de prijsuitreiking hoort de traditionele overhandiging van een fles Ketel 1 aan de schippers door onze hoofdsponsor, onder het motto “meer leven in den garnalenketel te brengen”!