Stichting Behoud Hoogaars gebruikt cookies om de website te analyseren en voor social media. Door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op "Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

SAIL Varend Erfgoed Bericht

Start aanmelding Varend Erfgoed voor SAIL2020 Amsterdam
Datum 1 november2019

Op 1 november 2019 start de langverwachte aanmelding SAIL2020 voor het Varend Erfgoed van Nederland. SAIL2020 heeft in deze jubileum editie, de tiende SAIL, plaats voor meer dan 500 Varend Erfgoed schepen. Deze nemen naast de Tallships een prominente plaats in. Voor het Varend Erfgoed is er een mooi gevuld Nautisch Programma in ontwikkeling en is er elke dag wel een Varend Erfgoed activiteit.

Wanneer SAIL2020.
SAIL2020 Amsterdam wordt gehouden van donderdag 13 augustus tot en met zondag 16 augustus 2020. Op woensdag voorafgaand, wordt de SAIL IN georganiseerd vanaf IJmuiden naar Amsterdam.

Waar kunt u zich informeren.
Lees hier nu reeds een uitgebreide toelichting op de aanmelding Varend Erfgoed. Voor nadere informatie heeft elke behoudsorganisatie FVEN heeft een of meerder coördinatoren.

Aanmelding
Via deze link kunt u zich aanmelden. Lees vooraf wel de toelichting en naast uw RVEN-inschrijvingsnummer is het handig uw MMSI (AIS) bij de hand te hebben. Na aanmelding bij SAIL krijgt u een bevestiging per mail. Termijn van aanmelding De aanmelding staat drie maanden open tot 1 februari 2020.

Criteria deelname SAIL
Schepen dienen ingeschreven te staan in het Register Varend Erfgoed RVEN. Daarvoor moeten ze lid zijn van een Behoudsorganisatie die is aangesloten bij de Federatie Varend Erfgoed Nederland. Het schip dient een meerwaarde te hebben als nautisch decor voor Sail, dus dient wel authentiek te zijn.

Uitnodiging
Varend Erfgoed dat geselecteerd wordt voor SAIL2020 wordt door SAIL2020 uitgenodigd. De uitnodiging wordt in april 2020 gestuurd. SAIL2020 kan dus aanvragen afwijzen gelet op bovenstaande criteria.